Retningslinjer for refusjon og retur

Periscopevision v/ STIFTELSEN KILDESPEILET/BODVAR SCHJELDERUP
anbefaler at du setter deg godt inn i kjøpsbetingelsene da både dine rettigheter og forpliktelser blir beskrevet her.

Priser: 

Alle priser på vår nettside er oppgitt i norske kroner. For varer som er momspliktige er prisene  inklusive 25% moms (mva). Vi har ingen minimums bestilling for at din ordre  skal behandles.  Vi tar forbehold mht  eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på nettside. 

Bestilling: 

Det skal være trygt, raskt og enkelt å handle hos Periscopevision.

Du har 14 dagers bytterett på alle varer

Hurtigkasse:

Om du ønsker det kan du velge å gjennomføre en bestilling uten å opprette en konto hos oss.

Leveringstid:

Du  vil umiddelbart  motta en ordrebekreftelse på e-post såsnart du har gjennomført din bestilling

For å være sikker på at du får ordrebekreftelsen umiddelbart ved gjennomføring av din og hentemelding pass på at riktig e-postadresse og telefonnummer er oppgitt. Dersom du ikke mottar ordrebekreftelsen anbefaler vi at du tar kontakt med oss:

Se vår personerklæring her

Din ordre vil bli sendt så raskt som mulig etter at vi har mottatt din bestilling,

Varer som er på lager sendes normalt påfølgende arbeidsdag. Andre varer sendes fra oss innen 5-8 dager om ikke annet er angitt.

Betaling: 

Ved utsjekking i kasse kan du velge mellom flere betalings valg:

Overføring til vår konto via nettbank

Betaling med VIPPS

Betaling med PAYPAL

Forsendelse

Vi ekspederer alle bestillinger med  Posten Norge. Porto blir beregnet i kassen ved Check Out.

Fraktfri levering ved bestilling over kr 1000 N.kr ( ordnes automatisk i kassen )

Vi ekspederer ordrer i Norge, Sverige og Danmark til samme porto.

For ordrer til øvrige land, ta kontakt for frakt beregning

Frakt og Retur

Bytte:  

Hos Periscopevision står du fritt til å bytte varen innen 14 dager etter varens ankomst dersom varen er uskadd, ligger i sin originale emballasje og ikke bærer preg av å ha vært brukt på noen måte. Varer som blir sendt i retur må IKKE sendes i postoppkrav. De vil ikke bli hentet av oss. Returomkostninger dekkes av kjøper, i tillegg til ny porto ved ny forsendelse. Vær oppmerksom på at dersom en returpakke forsvinner når varen sendes tilbake til oss, vil du bare kunne kompenseres dersom du har sporingskoden for pakken

Angrerett:

Dersom du skulle angre på ett kjøp og ønsker å returnere en vare følger Periscopevision selvfølgelig angrefristlovens bestemmelser om returrett. Angrefristskjema vil følge med ordren og må fylles ut og sendes til oss sammen med varen du vil returnere. Oppgi kontonummer du ønsker vi skal bruke for refundering. Returporto betales av kunde og varen sendes i retur som vanlig brev/ eventuelt pakke uten postoppkrav. Produkter med angrerett skal være ubeskadiget og hvis mulig . sendes i  sin originale emballasje.  Vær oppmerksom på at dersom en returpakke forsvinner når varen sendes tilbake til oss, vil du bare kunne kompenseres dersom du har sporingskoden for pakken.